zondag 10 februari 2013

De voorbereidingen

Het is 10 februari 2013 en het heeft gisteravond gesneeuwd. De wereld is wit en koud en niet te vergelijken met hoe het eruit ziet als wij op reis gaan. Het duurt nog even, maar de tijd vliegt. Op ons krijtbord in de keuken hebben we het aantal weken nog te gaan opgeschreven, zodat we deze elke week kunnen afvinken en de tijd nog meer vliegt. 

Natuurlijk hebben we ook een takenlijstje gemaakt en een lijstje met nog aan te schaffen producten. Nog genoeg te doen de komende 11 weken. Gisteren hebben we nieuwe fietsen gekocht en de My Vacation app gedownload, zodat we met deze app en via deze blog alle reisverhalen kunnen bijhouden.

Op 1 mei gaat onze reis beginnen en we zitten eraan te denken om naar Frankrijk te rijden en van daaruit naar Italiƫ te gaan. Vervolgens willen we met een bootovertocht naar Griekenland gaan. Daarna willen we richting de Zwarte Zee in Bulgarije, Roemeniƫ, Hongarije, Slowakije, Polen en wie weet ook nog de Baltische Staten en een stukje Scandinaviƫ. Gelukkig hebben we de tijd aan onszelf, zijn we goed verzekerd, beveiligd en hopelijk ook goed voorbereid.

Europa, here we come!

3 opmerkingen: