zaterdag 4 mei 2013

Europa camperreis 2013

Day 1

Utrecht

woensdag 1 mei 2013
De kop is eraf, we zijn onderweg en hebben vandaag ongeveer 500 km gereden. We staan op een camperparkeerplek aan de Moesel in Frankrijk tussen Metz en Nancy en gaan morgen (toch) via Zwitserland richting Turijn in Italië. Voordat we echt vertrokken, hebben we nog in Utrecht een loopfiets voor Jasmijn op de kop kunnen tikken en daar heeft ze vanmiddag al flink mee geoefend. De meiden hebben de reisdag goed doorstaan, alhoewel echt slapen in de autostoelen nog geen succes is.


Day 3vrijdag 3 mei 2013
Na een reis langs het Meer van Genève in Zwitserland en een overnachting op een camperparkeerplaats in Martigny zijn we via de St Bernard tunnel vandaag aangekomen in Italië en hebben we sneeuw gezien. Aangezien de kinderen niet echt slapen in hun stoelen, zijn we tussen de middag gestopt om hen in hun eigen bed te laten slapen.
We hebben er nu 2,5 reisdag op zitten en ondanks de regen onderweg en vooral gisteravond gaat het reizen erg goed. De enige uitdaging voor nu is waar we ons chemisch toilet kunnen lozen. Tis maar waar je je druk om moet maken :-). De meiden vermaken zich goed tijdens de reis en we nemen goede pauzes, zodat we even buiten kunnen rennen en loopfietsen als het droog is.
Het besef dat we op vakantie zijn is er bij mij (Sanneke) nog niet helemaal, mede door het minder goede weer en dat we vooral nog aan het reizen zijn. We gaan vanmiddag verder rijden richting de zee bij Genua en hopen daar morgen aan te komen.
Sent from my iPad by My Vacation HD app (www.myvacationapp.com)

1 opmerking: