dinsdag 21 mei 2013

Hoe bevalt het nou eigenlijk de eerste weken op pad?Day 18 - Hoe bevalt het nou eigenlijk de eerste weken op pad?zaterdag 18 mei 2013

Hoe bevalt het nou eigenlijk de eerste weken op pad?

Enerzijds is het natuurlijk hoofdzakelijk vakantie, maar eigenlijk gaat het gewoon allemaal door alsof je geen vakantie hebt. En dat bedoel ik (Sanneke) zeker niet negatief. Een normale vakantie is vaak zo kort dat je graag wat meer rustmomenten wilt hebben en zeker op mooie plekjes wilt staan, want je hebt maar zo kort. Nu maakt het niet zoveel uit als de plek wat minder mooi is, of als de dag wat anders verloopt dan bedacht, want er komen nog vele mooie dagen aan. Bovendien is het soms gewoon aanpoten met twee kleine kinderen die niet altijd mee willen werken en hebben we onze mindere dagen, net als thuis. Zeker nu het warmer begint te worden, is een driftbui van Jasmijn in de camper echt niet grappig.

Toch is het doordat de druk van het werk is weggevallen en we de kinderen steeds met z'n tweeën kunnen doen én de mooie omgevingen natuurlijk fantastisch dat we dit zo kunnen doen. En de leuke momenten overheersen, ook tussen onszelf.

We hebben nu Italië bijna gehad en we kijken al uit naar onze volgende bestemming, Griekenland. Hoe zijn daar de voorzieningen, hoe gaan we ons in hemelsnaam verstaanbaar maken en wat gaan we allemaal meemaken? Spannend en leuk en hopelijk kunnen we daar ook regelmatig via wifi iets posten op de blog.

Sent from my iPad by My Vacation HD app (www.myvacationapp.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten