donderdag 16 mei 2013

Fleur haar vierde verjaardagDay 16 - Fleur haar vierde verjaardagdonderdag 16 mei 2013

Vandaag was Fleurs vierde verjaardag en daar hebben we uitgebreid bij stilgestaan natuurlijk. Bij het ontbijt kreeg ze een aantal cadeautjes (een muziekdoos, kleurboek en popupboek) en hebben we voor haar gezongen. Daarna hebben we op K3 gezongen en gedanst in de camper (want buiten woei het te hard en was het wat fris). Daarna skypen met opa en oma's en vervolgens zijn we met de fietsen naar Vieste gegaan om op zoek te gaan naar taartjes. Bij een café/pattisserie hadden we beet en hebben we een 4-jaarkaarsje aangestoken en uitgeblazen. In Vieste zijn we nog naar het kasteel gegaan wat een mooi uitzicht op de baai had, maar we werden bijna omver geblazen door de harde wind.

Voor de lunch hebben we pannenkoeken gemaakt en gegeten en in de middag hebben Fleur en Sanneke zich toch op het strand gewaagd om met het zand te spelen.

Fleur wilde ook graag pasta eten (dat hebben we nog helemaaaaaal niet gegeten de afgelopen tijd...) dus 'di pasta' werd weer uit de kast gehaald.

Nu zijn we aan het uitzoeken waar we de laatste week in Italië gaan vertoeven. Morgen gaan we eerst naar Bari om onze boottickets voor de overtocht naar Griekenland proberen op te halen, en bij Bari's postkantoor ons cadeau van de buren die na ons vertrek uit NL was aangekomen.Photo 1
[Map]

Photo 2
[Map]Sent from my iPad by My Vacation HD app (www.myvacationapp.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten