zaterdag 15 juni 2013

Beetje pech...Day 43 - Beetje pech...woensdag 12 juni 2013

Tot nu liep alles voorspoedig, op de flinke verkoudheid van Peter na, maar helaas hebben we nu een beetje pech. Niet met de auto van de camper, wel met de watertank van de camper. Die lekt... We vermoeden dat de oorzaak de afsluiting van de tank is, maar dat weten we niet zeker. Dat vereist wat extra onderzoek. Even langs een campergarage rijden is nu wat lastig, omdat we niet weten waar deze is. Ook is één van de blokken waarmee we de camper recht kunnen zetten als we op een staplaats scheef staan, kapot, alhoewel we deze nog wel kunnen gebruiken.

En Peter heeft sinds gisteren erg last van zijn rechterenkel. Oorzaak is echter onbekend, maar lopen kan hij nauwelijks. En dan is zo'n ruimte met twee kleine aandacht vragende meisjes best klein ;-), voor ons allebei.

We staan nu op een soort van vrije plek aan zee op het schiereiland Chalkidiki (Nikiti), met een aantal andere campers. We hoorden van onze Portugese buurvrouw dat dit ooit een camping was. We staan op een betonnen plaat wat wel prettig staan is. Dit terrein wordt ook door de lokale herder gebruikt en vlak na onze aankomst wemelde het hier van de geiten.

Vandaag was het niet zulk goed weer, maar de voorspellingen zijn goed dus hopelijk kunnen we morgen een beetje op het strand zitten en hopelijk krijgen we ook een antwoord op het watertank-mysterie.

Sent from my iPad by My Vacation HD app (www.myvacationapp.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten