zaterdag 15 juni 2013

Mysterie opgelostDay 44 - Mysterie opgelostdonderdag 13 juni 2013

Het watertank-mysterie is opgelost. Sanneke had het lumineuze idee om de afsluiting van binnenuit eens te bekijken. Peter heeft toen de stop wat aangedrukt en toen stopte het lekken, want de vaatdoek bleef droog die het lekwater opving. Pfff, gelukkig maar. Oorzaak is overigens onbekend, dus we willen als het goed droogmis, nader bekijken.

Want droog was het vandaag deels niet. Het begon met regen. Later keerde de zon terug. Toen kwam er weer regen en weer zon... Fleur en Sanneke zijn nog wel in de zee geweest, maar vlak daarna begon het weer te regenen. Toen hebben we maar lekker een tijdje binnen gezeten. We vonden elkaar allemaal weer aardig, dus dat ging goed :-).

Met Peters voet gaat het ook beter dan gisteren. Van onze Braziliaanse buurvrouw heeft Peter tijgerbalsem gekregen en de tip dat het misschien door het rijden in de camper komt. Peter rijdt met blote voeten en zijn rechtervoet is pijnlijk, dus het is vanaf nu verstandiger om met schoeisel aan te rijden.

De meiden vermaken zich hier ook erg goed. Hetzij op het strand of in zee, of met de loopfiets op de paden. Het is hier inmiddels aardig druk geworden met campers. Er staan er al meer dan 16 uit allerlei landen. Er is maar één andere Nederlandse camper.

We gaan zo het avondeten voorbereiden, want we zijn uitgenodigd door de buren om te barbecueën.Vrije camperplaats bij Nikiti (Chalkidiki schierei
[Map]

Meiden aan het spelen in het zeewater
[Map]Sent from my iPad by My Vacation HD app (www.myvacationapp.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten