zondag 16 juni 2013

Laatste volle dag GriekenlandDay 47 - Laatste volle dag Griekenlandzondag 16 juni 2013

Vandaag is de laatste dag Griekenland van onze reis. Nog even een dag genoten van 30 graden en het strand (camping bij Ouzonapouli, of zoiets) en relaxen bij de camper. De kinderen hebben weer heerlijk in het zand en in het water gespeeld en 's middags bij de camper met handdoeken en de grote plastic teil.

Jasmijn heeft vandaag zonder luier rondgehuppeld in d'r nakie en dat ging soms een beetje mis. Ze vergeet af en toe dat ze daarvoor op een potje moet zitten. Gelukkig wijst ze wel trots naar wat ze geproduceerd heeft bij het dichtbijgelegen kraantje op de betonnen vloer, zodat we in ieder geval de boel netjes achter kunnen laten. Aan het einde van de dag hebben we nog geprobeerd te skypen met opa en oma en later nog met oma Matty, maar de verbinding is vaak moeizaam en de iPad voor dit soort dingen niet top.

Morgen vertrekken we naar Bulgarije, naar Melnik, een wijnwalhalla (zuid-west Bulgarije). We hebben alleen geen plek meer in de camper. Of toch wel? Voor wijn vínden we wel een plekje, haha. Maar eerst nog de grens over, een fatsoenlijke kaart kopen, een autovignet en ander geld pinnen, want we gaan met de Lev te maken krijgen. En met een nog ingewikkeldere taal en schrift. We hebben in ieder geval een lijst met campings en plaatsen waar je met de camper kunt staan zonder voorzieningen. We zijn er klaar voor!

Sent from my iPad by My Vacation HD app (www.myvacationapp.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten