donderdag 27 juni 2013

Vissen van de Zwarte ZeeDay 58 - Vissen van de Zwarte Zeedonderdag 27 juni 2013

Vandaag zijn we met de bus naar de stad Constanța gegaan en daarna met de taxi naar het acquarium. Door de hoge temperatuur en vooral de gevaarlijke verkeerssituatie waarin we terecht zouden komer hebben we deze keer maar niet de fiets genomen. In diverse mooi ingerichte kleine en grote acquaria zagen we kleine en grote vissen van over de hele wereld. De grootste vissen die we zagen, waren van de Zwarte Zee. Gelukkig zijn we ze nog niet in het echt tegengekomen :-). De Zwarte Zee is overigens in het midden ruim twee kilometer diep.

Daarna hebben we op het terrasje van een leuke bistro heerlijk geluncht. De stad bood uiteraard meer dan alleen een acquarium, maar we zijn daarna toch maar weer teruggegaan naar de camping met de taxi. De rit duurde dubbel zo lang ten opzichte van de eerste taxirit en was net zo duur. Hmm, zou de eerste taxichauffeur het nachttarief hebben aangezet?

's Middags hebben we op het strand gelegen dat van de camping is. Wij (niet de kinderen) lopen met een geel bandje om onze pols dat we niet zomaar af kunnen doen, om gebruik te kunnen maken van het strand van de camping. Hmmm, we dachten toch echt dat we niet 'all inclusive' hadden geboekt...

Daarna in een bloedhete camper Spaanse tortilla gemaakt en nu aan het afkoelen met een avondwindje, en een wijntje...

Sent from my iPad by My Vacation HD app (www.myvacationapp.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten